6944 54 56 99

E-MAIL

SUPPORT - LIVE HELP

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε μοναδικούς ιστοτόπους για την επιχείρησή σας. Έχουμε τη σωστή λύση για κάθε επιχειρηματικό τομέα. Ανεξάρτητα αν είστε δικηγόρος, μηχανικός, γιατρός ή έχετε ένα κατάστημα, θα σχεδιάσουμε μια προσαρμοσμένη σελίδα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες διαδικτύου και ασφάλειας.

Αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε μοντέρνες και δυναμικές ιστοσελίδες για σας!

Σχεδιάζουμε σύγχρονες και μοναδικές ιστοσελίδες και βελτιστοποιούμε τις σελίδες για τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Εστιάζουμε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών. Δημιουργούμε όμορφες, ειδικά διαμορφωμένες ιστοσελίδες με υψηλή λειτουργικότητα και επικεντρωνόμαστε στη χρηστικότητα. Μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο και βοηθήστε τον κόσμο να σας βρει. Αυξήστε την επισκεψιμότητα και την επιχειρηματική σας επιτυχία.

Κατασκευή ιστοσελίδων για Ραδιοφωνικό Σταθμό
Φτιάχνουμε το δικό σου διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό σε μία ημέρα, εύκολα & γρήγορα!
Κατασκευή ιστοσελίδων για Τηλεοπτικό Σταθμό
Φτιάχνουμε το δικό σου διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό σε μία ημέρα, εύκολα & γρήγορα!
Κατασκευή ιστοσελίδων για Δήμους και Νομαρχίες
Σχεδιάζουμε, συντηρούμε, φιλοξενούμαι και ανανεώνουμε τις ιστοσελίδες δήμων και νομαρχιών.
Λείπει η επιχείρησή σας;
Δεν περιλαμβάνεται η επιχείρησή σας; Κανένα πρόβλημα, ρωτήστε μας...
Κατασκευή ιστοσελίδων για μηχανικούς
Ανεξάρτητα από τον τομέα δραστηριότητας, σχεδιάζουμε μια ιδιαίτερη ιστοσελίδα για σας
Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία
Με ή χωρίς online σύστημα κρατήσεων, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες για ξενοδοχεία
Κατασκευή ιστοσελίδων για hair stylists
Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες για κομμωτήρια και εφόσον χρειάζεται, με online κατάστημα
Κατασκευή ιστοσελίδων για γιατρούς
Μοναδικές ιστοσελίδες για τον τομέα υγείας και τους γιατρούς
Λείπει η επιχείρησή σας;
Δεν περιλαμβάνεται η επιχείρησή σας; Κανένα πρόβλημα, ρωτήστε μας...
Κατασκευή ιστοσελίδων για eShop
Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες για καταστήματα και ηλεκτρονικό εμπόριο
Κατασκευή ιστοσελίδων για εστιατόρια
Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες για εστιατόρια καθώς και για υπηρεσίες delivery
Κατασκευή ιστοσελίδων για café
Αποκτήστε μια νέα, μοντέρνα και δυναμική responsive ιστοσελίδα για το café σας

 

Εντολή Πληρωμής για WebSite, e-Shop, Logo, Banner, Domain κ.τ.λ.

Υπηρεσίες για εσάς και την Επιχείρησή σας!

Δεν αναπτύσσουμε μόνο τη νέα, μοντέρνα και δυναμική ιστοσελίδα σας, αλλά φροντίζουμε και για την «υγεία» της όταν δημοσιευτεί. Προσφέρουμε προσωποποιημένη σύμβαση συντήρησης για κάθε ιστοσελίδα, φροντίζοντας συνεχώς για τα πάντα: διαθεσιμότητα αντιγράφων ασφαλείας, επικαιροποιημένο λογισμικό και περιεχόμενο.

Αντίγραφα ασφαλείας
Τα τακτικά backup της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητα. Σε περίπτωση ανάγκης, θα πρέπει πάντα να υπάρχει επικαιροποιημένη έκδοση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, των στοιχείων του λογισμικού και της βάσης δεδομένων.

Επικαιροποίηση των plug-ins
Είναι ιδιαίτερα σημαντική η επικαιροποίηση των plug-ins, ώστε με τις τελευταίες εκδόσεις όλων των plug-ins να είναι μια ιστοσελίδα υγιής και ασφαλής.

Ανανέωση περιεχομένου
Εξίσου σημαντικό είναι να διατηρείτε το περιεχόμενό σας επίκαιρο και να προσφέρετε στους επισκέπτες σωστή πληροφόρηση. Η ιστοσελίδα πρέπει να παρουσιάζει πάντα επίκαιρες εικόνες, κείμενα και γραφικά.
     

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΥΠΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ - eSHOP

Κατασκευή eSHOP που πουλάνε απο μόνα τους. Εξειδικευόμαστε στην μελέτη, σχεδιασμό, φιλοξενία και κατασκευή eshop όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών με μεθοδολογία, δημιουργικότητα, πρωτοτυπία, ευκολία χρήσης, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Δίνουμε προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ του έχω απλά μια ιστοσελίδα, και του έχω μια ιστοσελίδα που προτρέπει τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή μαζί σας ή να πραγματοποιήσουν μια αγορά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - PORTAL NEWS BLOG

Κατασκευή Portal, News, Blog για επαγγελματική ή προσωπική χρήση σε WordPress ή Joomla με εντυπωσιακό σχεδιασμό και γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης. Επαγγελματικό σχεδιασμό και εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης. Δημιουργήστε το δικό σας ιστολόγιο (blog) και βγάλτε χρήματα κάνοντας το χόμπι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ WEBSITE ΣΑΣ, ΚΑΡΤΕΣ κ.τ.λ.

Το λογότυπο και η εταιρική ταυτότητα συνοδεύει το brand σας σε κάθε τι που κάνετε. Στις κάρτες που δίνετε, στα τιμολόγια και τις επιστολές που στέλνετε, στα έντυπα που σχεδιάζετε, στα οχήματά σας και τις ταμπέλες σας. Δημιουργούμε logo’s που ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ και την φιλοσοφία της επιχείρησης σας! Στην 24SERVER έχουμε την εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση ώστε να αναλάβουμε το σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας για την εταιρεία σας ή το προϊόν σας που να το αναβαθμίζει και να επικοινωνεί το μήνυμα που επιθυμείτε.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για την Κατασκευή Ιστοσελίδας

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδων;
Κατασκευή ιστοσελίδων είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται απο σχεδιαστές ιστοσελίδων, οι οποίοι με την συνδυαστική χρήση της τεχνολογίας, της αισθητικής και της φαντασίας συνθέτουν ένα ψηφιακό περιεχόμενο με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική και τεχνικά χαρακτηριστικά, στο οποίο κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση με την χρήση ενός browser. To περιεχόμενο περιλαμβάνει συνήθως κείμενο, χρώματα, γραφικά, πληροφοριακά γραφήματα (infographics) και multimedia.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας πετυχημένης ιστοσελίδας;
1. Όμορφο Design – Επαγγελματικός σχεδιασμός
Μια πετυχημένη ιστοσελίδα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι και όμορφη. Ένα εντυπωσιακό design είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Καλύτερη εμπειρία χρήστη σημαίνει περισσότερη επισκεψιμότητα και περισσότερη επισκεψιμότητα σημαίνει καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google.
2. Λειτουργικότητα
Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι λειτουργική, εύχρηστη και εύκολη στην χρήση ακόμα και για τον ποιο αρχάριο χρήστη. Θα πρέπει ο επισκέπτης της σελίδας να μπορεί εύκολα να βρει την πληροφορία που χρειάζεται και να μπορεί το ίδιο εύκολα να επικοινωνήσει μαζί σας.
3. Εξαιρετικό περιεχόμενο
Μια πετυχημένη ιστοσελίδα διαθέτει εξαιρετικό, χρήσιμο και συναφή περιεχόμενο με το αντικείμενο της ώστε ο χρήστης να ικανοποιήσει τον λόγο για τον οποίο την επισκέφτηκε.
4. Responsive σχεδιασμός και ταχύτητα φόρτωσης
Μια μοντέρνα ιστοσελίδα πρέπει να είναι απόλυτα φιλική προς όλες τις φορητές συσκευές όπως tablet, smartphones & iphones ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.
5. Ασφάλεια
Η ασφάλεια των χρηστών μιας σελίδας είναι υψίστης σημασίας. Θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά τα standard ασφαλείας όπως η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL, που διασφαλίζει τα δεδομένα και στοιχεία του χρήστη (στοιχεία πιστωτικών καρτών, email, ονόματα κ.α) απο υποκλοπές.

Ποιο είναι το κόστος συντήρησης μιας ιστοσελίδας;
Κόστος domain name (www.to-domain-sas.gr) το οποίο έχει χρέωση 20-25 ευρώ ανά δυο χρόνια για .com η .gr domains. Για κάποιες άλλες καταλήξεις (tld’s) π.χ .eu, .org, .net η τιμή μπορεί να διαφέρει. Για το ακριβές κόστος μπορείτε να επισκεφτείτε έναν καταχωρητή όπως το papaki.gr.
Το Hosting ή αλλιώς η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στον server με κόστος που κυμαίνεται απο 40-150 ευρώ τον χρόνο. Η διαφορά στην τιμή έγκειται στα χαρακτηριστικά του server όπως τα ΜΒ της μνήμης, τον ταχύτητα του επεξεργαστή, τον χώρο αποθήκευσης του σκληρού δίσκου κτλ.
Η εγκατάσταση και παραμετροποίηση του SSL. Πλέον σύμφωνα με την Google, κάθε ιστοσελίδα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL διαφορετικά ο Chrome θα βγάζει μήνυμα ότι η ιστοσελίδα σας δεν είναι ασφαλής. Το κόστος για ένα απλό SSL κυμαίνεται απο 30 – 60 ευρώ.
Τυχόν αλλαγές ή προσθήκες στην υπάρχουσα ιστοσελίδα σας κοστολογούνται ξεχωριστά αλλά πάντα σε πολύ φιλικές τιμές και βέβαια κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας.
SEO ή αλλιώς προώθηση ιστοσελίδας. Το SEO μια ιστοσελίδας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδων αλλά είναι στο χέρι σας αν θα επιλέξετε το advanced SEO.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα;
Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας εξαρτάται:
  • απο το είδος της ιστοσελίδας (π.χ e-shop, ιστοσελίδα για επιχείρηση, online κατάλογος, blog κ.α.),
  • απο το όγκο των πληροφοριών που πρέπει να εισαχθούν,
  • απο τον αριθμός των γλωσσών που θα μεταφραστεί,
  • τον βαθμό δυσκολίας του project,
  • απο τις τεχνολογίες που θα ενσωματωθούν κ.α.

Συνεπώς η σωστή εκτίμηση του χρόνου κατασκευής μια ιστοσελίδας, μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας και της πλήρους κατανόησης των αναγκών της επιχείρησής σας.

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;
Σήμερα η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μονόδρομος για μια επιχείρηση ή ιδιώτη. Μάλιστα είναι τόσο σημαντική που θα έπρεπε να είναι η άμεση προτεραιότητα για μια εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της.
Ας αναλύσουμε λοιπόν τους λόγους κατασκευής ιστοσελίδας:
Η δημιουργία μια ιστοσελίδας είναι πολύ προσιτή για μια επιχείρηση ενώ παράλληλα έχει μεγάλο συντελεστή απόδοσης.
Είστε ανοικτά όλο το 24ωρο, 7 μέρες την βδομάδα. Ο επισκέπτης βρίσκει αυτό που θέλει, όταν το θέλει εύκολα και απλά.
Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και πιστέψτε μας είναι εξαιρετικά σημαντική.
Πετυχαίνετε σημαντική αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων. Βοηθάει σημαντικά στο να επιτευχθούν οι στόχοι σας.
Δημιουργία του Brand name σας και εδραίωση της επιχείρησής σας έναντι του ανταγωνισμού.
Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος επικοινωνίας, διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.
Καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών σας με αποτέλεσμα να αποκτάτε πιστούς πελάτες που σας ακολουθούν και σας προτιμούν.

Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;
Η σωστή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι… εξαρτάται! Ακούγεται τετριμμένο αλλά ισχύει. Κάθε project, κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες. Γενικά η κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολύ οικονομική και το κόστος της είναι πολύ προσιτό αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς την σπουδαιότητας ενός website για μια επιχείρηση ή εταιρεία.
Πολλές εταιρίες προσφέρουν έτοιμα πακέτα ιστοσελίδων με 60€, 99€, 150€ και πάει λέγοντας. Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι μοναδική και ακριβώς στα μέτρα του πελάτη και όχι στα μέτρα του κατασκευαστή ιστοσελίδων.
Το κόστος μιας ιστοσελίδας καθορίζεται απο πολλούς παράγοντες όπως τον τύπο της ιστοσελίδας, το Hosting, τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν, ο σχεδιασμός της, τα γραφικά, οι δυνατότητες που θα ενσωματωθούν, οι απαιτήσεις του πελάτη, ο όγκος των πληροφοριών και πολλά άλλα.
Συνοψίζοντας λοιπόν θα σας πούμε πως το κόστος για μια ιστοσελίδα είναι πολύ προσιτό αλλά όχι στάνταρ. Κατόπιν συζήτησης μαζί σας, έρευνας και ανάλυσης θα προκύψει η καλύτερη τιμή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

 

Ρωτήστε μας. Απαντάμε Άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 10 ώρες, στις
επείγον περιπτώσεις σε λιγότερο από 1 ώρα με σειρά προτεραιότητας.

 

 Εντολή Πληρωμής για WebSite, e-Shop, Logo, Banner, Domain κ.τ.λ.