Τεχνική Υποστήριξη

Υπηρεσίες Ιστοφιλοξενίας και με Ηλεκτρονικό Εμπόριο Παροχής Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Ανάπτυξη Εφαρμογών
H 24SERVER διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών που δίνουν την δυνατότητα στον επιχείρηση να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αποθηκευμένα δεδομένα των ήδη εγκατεστημένων συστημάτων της.
Επίσης οι τεχνικοί της 24SERVER μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάλυση των απαιτήσεων της εκάστοτε επιχείρησης προκειμένου να δημιουργήσουν εντελώς νέες custom εφαρμογές.
Εγκαταστάσεις Αναβαθμίσεις Συντηρήσεις / Επισκευές Internet / E-mails Επισκευή / Αναβάθμιση Laptop Οικιακά Δίκτυα Εκπαίδευση Ανάκτηση Δεδομένων / Υποστήριξη Επιχειρήσεων Δικτύωση (Networking) Ασφάλεια Συστημάτων και Δικτύων Κατασκευή Ιστοσελίδων Ανάπτυξη Εφαρμογών Συμβόλαια Συντήρησης Remote Support
.
Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εξ΄ αποστάσεως βοήθειας χρειάζεστε:
  • Σύνδεση ADSL με το Internet
  • Φυσική παρουσία δική σας
  • Να βρίσκεστε μέσα στο Live Chat της εταιρίας μας
  • Να μας παρέχετε τον προσωρινό κωδικό ασφαλείας για την σύνδεση
Εξ΄ Αποστάσεως Τεχνική Υποστήριξη και κόστος
Το δίκτυο μας χρησιμοποιεί προγράμματα απομακρυσμένης διαχείρισης για να βρίσκεται άμεσα κοντά σας. Με την πρώτη μας επίσκεψη στο χώρο σας, θα μπορούμε κατόπιν αιτήσεως σας, να αναλάβουμε τη διαχείρισης του Η/Υ σας και να τον χρησιμοποιήσουμε εξ΄ αποστάσεως. Αυτό γλιτώνει χρόνο και χρήματα από εσάς και από εμάς, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε απάντηση με χαμηλότερη χρέωση, σε καθημερινά ερωτήματα σας.
,
 Η τεχνική υποστήριξη εξ΄ αποστάσεως χρεώνεται με ακέραια μονάδα τα 30 λεπτά της ώρας (το οποίο αποτελεί την ελάχιστη χρέωση του Remote Support για τη διάγνωση). Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ο τεχνικός μας παραμείνει στον υπολογιστή σας για 10 λεπτά θα χρεωθείτε 30 λεπτά. Αν χρειαστεί παραπάνω χρόνο, ο τεχνικός μας θα σας ζητήσει να προπληρώσετε το ανάλογο ποσό.
Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Share this with Family and Friends:

Share on Facebook Share
Share on Twitter Tweet
Add to Pinterest PinIt
Share on Google Plus Share